Tequila/mezcal glas (Vaso Velodora / Vaso Cruz)

25,00 kr.

Sangre de Vida Tequila Reposado er lagret i 3 måneder og har en meget mere markeret smagsprofil end blancoen. Aromaen er krydret med med noter af sort peber og cayennepeber. Intens urteduft med noter af moden citrus. Den fyldige sødme man oplever i blancoen er absolut stadig til stede, men den lidt højere alkoholprocent understreger det komplekse smagsbillede.

Varenummer (SKU): 2754 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

“Hasta ver la cruz,” – (Drik til du ser korset) er det muntre ordsprog som man forbinder med disse drikkeglas, som er almindeligt brugt i Mexico til både mezcal og tequila.

Glassene, som også kaldes Vaso Velodora / Vaso Crux bruges som drikkeglas, men er faktisk af samme type som bruges i de katolske kirker til fyrfadslys. I de katolske kirker (og Mexico er overvejende katolsk) er det almindeligt at tænde et lys til ære for afdøde, som en del af en bøn, eller for en helgen.

Derfor har glassene det fine lille kors indstøbt i bunden af glasset, som danner baggrund for ordsproget. Glassene har en helt utroligt behagelig størrelse.

Glassene er 5,5 cm høje og med en diameter på 5,5 cm. Tilpas store til at man kan nyde spiritussens aroma og tilpas små til at være lækre at holde inde i hånden.

Yderligere information

Color

Blue

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tequila/mezcal glas (Vaso Velodora / Vaso Cruz)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *